De Vechtschool

De Vechtschool biedt trainingen in persoonlijke effectiviteit en veiligheid.

Opstaan en jezelf en anderen beschermen is een essentieel menselijk vermogen. Het beperkt zich niet tot geweld, maar is juist van toepassing op veel situaties waarin mensen met elkaar communiceren.

De Vechtschool leert je de meta-vaardigheden, die praktisch zijn in elke vorm van sociale interactie. Denk bij deze vaardigheden aan stressbestendigheid, wilskracht, zelfverdediging en weerbaarheid.

De Vechtschool leert je de vaardigheden om doelen te stellen, je te focussen en de juiste acties te nemen. We leren je bewust te zijn van de situatie en het volledige beeld te krijgen zodat je de juiste beslissing kan nemen.

De Historische Europese Krijgskunst is de basis van de trainingen van de Vechtschool. De kennis uit de krijgskunst wordt aangevuld met moderne wetenschap. Daarnaast biedt De Vechtschool ook losse trainingen waarin de meta-vaardigheden specifiek aan bod komen en uitgediept worden.

De trainingen bij De Vechtschool worden aangeboden aan zowel particulieren als bedrijven en organisaties. Op deze site vind je per training precies wat deze inhoudt, hoeveel tijd je eraan zult besteden en wat deze kost. Daarnaast kun je hier lezen wat het verschil is tussen de training voor individuen als voor bedrijfsspecifieke trainingen.